Centar za informacijske tehnologije SUMIT, Ericsson "Nikola Tesla" i HT Eronet nastavljaju dalje s aktivnostima na projektu SMART Kampus.

Nakon duže stanke u sklopu projekta Smart Parking NB-IoT održat će se natjecanje gdje će studenti predstaviti svoja finalna rješenja. Studenti koji sudjeluju na ovom natjecanju imat će priliku uživo predstaviti svoja rješenja koja su predstavili na dan 19. listopada. Budući da je prošlo dugo vremena od zadnjih aktivnosti na ovom natjecanju svi sudionici se moraju ponovo prijaviti na natjecanje na sustavu https://prijava.sum.ba/radionice/73 prijave će biti otvorene do 3. prosinca.

Bitno je naglasiti da je zbog specifičnosti situacije odlučeno otvoriti prijave svim studentima koji žele sudjelovati na natjecanju, a potrebno je samo da svoj tim prijave do navedenog roka.

Predstavljanje studentskih projekata održat će se u petak 4. prosinca u prostorijama Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti poštujući sve epidemiološke mjere. Sve informacije o načinu održavanja natjecanja bit će uskoro dostupne.