Rektor Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić primio je nove predstavnike Studentskoga zbora Mariju Barun, v.d. predsjednice, Julia Zeleniku, v.d. zamjenika predsjednice i Lauru Bogdan, v.d. trećeg člana Senata te bivšega predsjednika Studentskoga zbora Željka Perkovića. Sastanku je nazočila i pomoćnica rektora za nastavu i studentska pitanja prof. dr. Vesna Kazazić.

Barun, Zelenika i Bogdan su vršitelji dužnosti do redovitih studentskih izbora koji su planirani u studenome što je bila i jedna od tema razgovora. Obzirom na epidemiološku situaciju razmatrani su modeli i mogućnosti održavanja studentskih izbora.

Studenti su s rektorom razgovarali o online nastavi i izazovima koje studenti imaju pri održavanju nastave, ali i drugim problemima s kojima se studenti susreću, epidemiološkim mjerama i važnosti očuvanja zdravlja. Istaknuta je važnost studenata Sveučilišnog centra Posavina te studenata iz Republike Hrvatske. Rektor Tomić je pružio potporu studentima u aktivnostima te zahvalio Perkoviću na suradnji i naporima koje je uložio u poboljšanje studentskih prava i standarda kroz svoj mandat.